Адел Паркс

Адел Паркс

След като завършва английски език и литература, Адел Паркс работи известно време като журналист, а от 1992 година е в рекламна агенция в Лондон.

След фурора на пьрвата си книга - “Да си намериш майстора”, младата британка продължава да изненадва с бляскави и забавни романи. Лицата й са различни: от една страна пише книги като “Синдромът Хю” - модерно четиво за преуспяла и самоуверена жена, чийто живот се преобръща , когато разбира, че е бременна. А от друга - книги като “Чуждото е по-сладко”, където две сестри опитват да променят съдбата си, след като осъзнават, че любовният им живот е низ от компромиси и несполуки.
С много хумор, откровеност и емоционалност, Адел Паркс задава вьпросите, вълнуващи всяка съвременна жена…
Автор е на пет романа, превърнали се в бестселъри. България е единствената страна от Източна Европа, в която са публикувани три от книгите на Адел - “Да си намериш майстора”, “Синдромът Хю”. Според самата авторка от предстоящата “Чуждото е по-сладко” ще научим за Адел Паркс повече, отколкото сухите факти от биографията й издават.
Стилът във всяка книга е небрежен, жаргонен, свеж, остроумен, леко неприличен и прилича на покана за задушевен приятелски разговор. Историите като че ли са преживени от самата авторка, която споделя: “Случи ми се нещо страхотно, което си струва да се разкаже.”

 

Посетете официалния сайт на Адел Паркс, англ. ез.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Синдромът Хю - Адел Паркс
Синдромът Хю “Ако Хю ме напусне, ще умра, защото той е смисълът на живота ми. Омагьосаният кръг е..
8,00 лв. 7,30 лв.
Чуждото е по-сладко - Адел Паркс
Чуждото е по-сладко НА ПРЪВ ПОГЛЕД Марта – “послушната”: финансов стабилитет, две деца, кола, пре..
9,00 лв. 8,20 лв.