Чарлз Джеймс Бокс

Чарлз Джеймс Бокс

Чарлз Джеймс Бокс е американски писател, роден и израснал в Северните щати на Америка – от там е и голямата му любов към природата, живота на открито и всички онези занимания, които те карат да се чувстваш част от заобикалящата те среда. Обича да ловува, да лови риба, да язди кон и да кара ски навсякъде из Уайоминг и планините в северната част на щатите. Именно тази негова любов ще усети читателят в книгите му и точно тази любов е работещата формула на автора за добре написана и успешно продаваща се книга.

Превърнал се в автор на бестселъри, Бокс е носител на наградите за криминални, трилърови романи и мистерии „Антъни”, „Макавити”, „Гъмшу” и „Бари”, а две от книгите му са с възможност за заснемане на филм. Превеждан е на 25 езика, а книгите му са безспорни фаворити в държавите, в които се разпространяват. През 2009г., един от романите му – „Синята зона”, печели престижната награда „Едгар” в раздела Най-добър роман на годината.

Както самият Бокс казва - „Малката, добре пазена тайна на най-добрите съвременни автори на криминална литература е, че много често в романите няма значение кой е извършил престъплението или защо го е направил, по-важно е къде се развива действието. Разрешаването на случая е просто средството, което движи романа напред. Най-добрите криминални романи са написани от автори, които живеят в местата, които описват, и наистина ги познават. Тези романи те карат да се чувстваш, сякаш ти самият посещаваш тези места с най-добрия гид, който може да ти разкрие всяка тайна”...

Посетете официалния сайт:  http://www.cjbox.net/about-c.j.-box

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Синята зона - Чарлз Джеймс Бокс
Децата на Моника Тейлър – дванайсетгодишната Ани и по-малкият й брат Уилям, стават неволни свидетели..
12,95 лв. 11,90 лв.
Три седмици да се сбогуваш - Чарлз Джеймс Бокс
Мечтите на Джак и Мелиса Макгуейн да имат семейство най-после се сбъдват, след като осиновяват малка..
11,95 лв. 10,80 лв.