Каръл Ръшман

Каръл Ръшман

Каръл Ръшман е професионален астролог и преподава, изнася лекции и дава частни консултации повече от 30 години. Сред клиентите й са както телевизионни знаменитости, кино-звезди, политици, музиканти и бизнесмени от цял свят, така и колеги от гилдията. Тя е била лектор на няколко национални конференции и е представила Съединените щати на международната конференция в Сидни, Австралия.
       Каръл Ръшман е член на управителния съвет на Американската федерация на Астролозите, Американската Астрологична мрежа и на Астрологичното дружество в Уисконсин. Тя също така е член на Международното дружество на астролозите и на Националния съвет за гео-космически изследвания. Каръл е участвала в радио и телевизионни предавания в Ню Йорк, Хонконг, Лос Анжелис, Бостън, Атланта и Чикаго, както и на местно ниво в Милуоки, Уинсконсин. Участвала е в документалния филм „Как се става астролог” и е имала и няколко собствени радио и телевизионни предавания.
       Каръл живее в Бейсайд, Уинсконсин със съпруга си, д-р Джей Мейли. В момента работи върху нова книга по астрология на взаимоотношенията.
 

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Изкуството на предсказателната астрология - Каръл Ръшман
Ще срещнете ли скоро любовта? Подходящо ли е времето за планираните промени в работата ви? Ще имате ..
11,95 лв. 10,80 лв.