Ивинела Самуилова

Ивинела Самуилова

Ивинела Самуилова е родена на 10.04.1971 г. в гр. Севлиево. Завършва езикова гимназия в град Враца с испански и английски език, а след това – магистратура по богословие във Великотърновския университет. Има редица допълнителни квалификации и обучения: стопанско управление и администрация, журналистика, ПР, психология и други. Известно време работи като радиожурналист в родния си град, а впоследствие се присъединява към екипа на “Идеал Стандарт България” АД – гр. Севлиево, където заема различни длъжности, последната от които e “връзки с обществеността”. През 2005 г. се премества в гр. София, където работи в сферата на маркетинга. За да удовлетвори различни свои интереси, през 2007 г. Ивинела учредява фондация “Кларитас”, чиято основна дейност в момента е свързана със съхраняване и популяризиране на българския музикален фолклор. В етап на разработване са програми, ориентирани към подпомагане изграждането на хуманни качества у младите хора, както и програми, насочени към подобряване на различни аспекти от живота на жените, с особено внимание към самотните майки. Подкрепата и солидарността си към духовните потребности на съвременната жена Ивинела често изразява в онлайн изданието за жената ТЯ*. 
Творческите търсения на Ивинела Самуилова са насочени към вътрешния свят на човека и отношенията му с Бог, света и ближните.

През 2008 г. Ивинела Самуилова се запознава с Алексей Бъчев - по това време психолог в Министерство на отбраната. Тя е изключително заинтригувана от личността му и от начина, по който работи с хората, потърсили помощта му и започва да записва това, което той прави. В края на 2009 г., Ивинела Самуилова написва “Животът може да е чудо”, убеждавайки Алексей да запази истинското му име в книгата, защото иска повече хора да имат шанс да стигнат до него и до семинарите, които той започва да води по настояване на клиенти и колеги.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Ако животът не е чудо - Ивинела Самуилова
След „Животът може да е чудо“ – вълнуващата история на Ади, която търси път към себе си, „Ако животъ..
11,95 лв. 10,80 лв.
Жената,която търсеше любовта - Ивинела Самуилова
Трябва не да търсиш любовта, а да откриеш преградите в себе си, които си издигнал срещу нея. Руми..
11,95 лв. 10,80 лв.
Животът може да е чудо - Ивинела Самуилова
Има два начина да изживеете живота си: като нещо обикновенo или като чудо! Алберт Айнщайн Ади ..
9,95 лв. 8,80 лв.