Константин Кацаров

Константин Кацаров

Константин Кацаров е роден 1970 г. в  Пловдив. От 1999 г. е вокалист на популярната рок група „Ренегат“. Има син Иван на деветнадесет години и дъщеря Християна на осем. Автор е на книгите „Дрибъл“ (2005 г.), първия български аудио-роман „Мутра“ (2006 г.) и романа „Какавида“ (2008 г.), написан съвместно с Надежда Йорданова, с която се познават само виртуално.

„Писател” е титла! Аз не съм писател. Почти сигурно е, че в този си живот няма и да стана. Аз съм автор на истории. Обичам да ги разказвам. Ако и след мен те се помнят, значи съм успял!“, казва Константин Кацаров. Константин Кацаров участва в тв шоуто „Гласът на България“. Той е един от най-атрактивните участници и е част от отбора на Данчо Караджов.

За новия му роман “Пепел” (Хермес) писателят Христо Карастоянов казва: “Това е книга за едно чуждо ежедневие – ежедневието на момчетата от хрониките в криминалните страници на вестниците. Обикновено ежедневие: с техните си грижи, с техните си проблеми, с които се справят по тяхному… И ето това ежедневие Константин Кацаров е успял да превърне в сюжет за роман. Този роман може да ви стъписа, може да ви разгневи, но няма да ви позволи да го захвърлите, преди да сте стигнали до последната страница.” Следва откъс от романа.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
Пепел - Константин Кацаров
„Пепел“ е книга за едно чуждо ежедневие – ежедневието на момчетата от хрониките в криминалните стран..
9,95 лв. 8,80 лв.