Оксана Робски

Оксана Робски

Оксана Робски е от звездните дами, които постоянно са пред погледа ти – на приеми, по телевизията, по билбордове, на кориците на списания.
Доскоро рускинята е била от свръхбогатите московчанки, които живеят на Рубльовка и прекарват времето си в пътуване, пазаруване и центрове за красота, докато мъжете им си устройват състезания със скъпите си коли пред стриптийз барове и нощни клубове.
Промяната в живота на Оксана настъпва, когато наемен убиец застрелва съпруга й. Вторият й мъж пък забягва с някаква русокоска.
Оксана не потъва в самосъжаление, а започва собствен бизнес. Основава “Никита” - първата в света охранителна фирма, в която бодигардовете са само жени. Ходът й се оказва толкова печеливш, че всякакви бизнесмени, политици и олигарси търсят фирмата й, за да се “обзаведат” с чаровните, но отлично обучени телохранителки. За около година вдовицата Робски става по-богата от покойния си съпруг.

Често е споделяла в интервюта и в телевизионни шоута колко се дразни, че в Русия всички говорят с омраза и завист за новобогаташите. Навярно затова решава да опише елита на Рубльовка. Разбира се, в началото среща подигравателни усмивки и презрителни изказвания от привържениците на литературната проза. Макар че те не одобряват начина й на писане, тя не се отказва и още с първата си книга им затваря устата - “Шампанско и смърт” става безспорен бестселър в Русия. Вторият й роман “Щастливият ден е утре” буквално се разграбва от книжарниците. Необяснимият й успех много напомня успеха на серията “Бригадата” на Александър Белов. В книгите си Оксана пише, както се боксира (любимият й спорт) - агресивно, откровено, истински. Когато разгърнеш “Щастливият ден е утре”, все едно четеш изповед, като че ли авторката води интимен разговор с теб за „дискретния чар на руската буржоазия”.

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Ред:
За любOFFта - Оксана Робски
21 век. Чудесата се правят не от любовта, а от технологиите. Тя е непозната никому учителка. Той е ..
8,99 лв. 8,20 лв.
Щастливият ден е утре - Оксана Робски
Болезнено откровен, скандален роман за нравите на елита Първият съпруг е застрелян от наемен уб..
8,99 лв. 8,20 лв.